Uwaga rodzice nowoprzyjętych dzieci na rok szkolny 2020/2021

Ostatnia zmiana: 25 sierpnia 2020 przez: admin

W Przedszkolu nr 42 „ Pod Modrzewiem” w Gdyni obowiązuje elektroniczna ewidencja pobytu dziecka w przedszkolu. W celu ewidencji obecności i rozliczania czasu pobytu dziecka w przedszkolu, wprowadzono czytniki rejestrujące „wejście” i „wyjście” dziecka oraz indywidualne karty zbliżeniowe z przypisanym imieniem i nazwiskiem (Karta Mieszkańca, Biała Karta Przedszkola).

W celu uzyskania Karty Mieszkańca należy założyć konto na stronie https://karta.um.gdynia.pl/. Na stronie tej można również upoważnić inne osoby do odbioru Państwa dziecka z przedszkole.

Szczegóły dotyczące sposobu uzyskania Karty Mieszkańca znajdują się również na stronie UM Gdyni: https://www.gdynia.pl/co-nowego,2774/z-karta-mieszkanca-do-przedszkola,551344

W przypadku braku możliwości posiadania Karty Mieszkańca Gdyni lub innych wątpliwości prosimy o kontakt z wicedyrektorem przedszkola Alicją Pilniakowską pod nr telefonu 58 625 08 96, lub adresem e-mail: wicedyrektor@p42.edu.gdynia.pl.

Procedura naliczania czasu pobytu dziecka w przedszkolu znajduje się tutaj.

Zapraszamy na naszego Facebooka- TUTAJ -